24 Mayıs 2012 Perşembe

TAKI VE YAKA TASARIMLARIM

Uzun bir süredir size post atamıyorum.. Ama güzel bir sebebi var.. Takı ve yaka tasarımlarına başladım.. Benim bileklerim çok ince olduğu için kendime uygun bileklik bulmakta zorlanıyordum. Kalın ve parlak taşlı bir bileklik hayal ediyordum.. Hatta iki bileğime birden takmayı hayal ediyordum. Ve hayalimi hayata geçirdim.. Aslında herşey hayal etmekle başlayabiliyormuş.. Kendime yaptığım tasarımlarımı taktığımda çevremde bir çok kişinin beğenisini topladı. İşin esası bu kadar beğenileceğini hiç düşünmüyordum.. Hemen siparişler gelmeye başladı.. Hemen sipariş verenlerin bilek ölçülerini ve istedikleri renkleri öğrenerek işbaşı yaptım. Yaptığım takıların en önemli özelliği ise çoğunlukla kristal veya swaroski kristal taş kullanmam doğal olarak fazlasıyla dikkat çekiyor.. Hatta "Bileklerine bakmaktan kendimi alamıyorum." yorumları bile geldi.. Yaptığım yakaları yine oldukça dikkat çekici ve parlak..  Dolayısıyla sade kıyafetlerin yıldızı oluyor..

Bugüne kadar yaptıklarımı sizlerle paylaşıyorum.. Eğer siz de sipariş vermek isterseniz kokoshellablog@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.. Sevgiler...

Not: Fotoğraflardan çok daha parlak duruyorlar.. :)






















LOUIS VUITTON TAYVAN- TAIPEI MAĞAZASI AÇILIŞ

Louis Vuitton markası Tayvan' ın Taipei şehrinde sanırım en büyük mağazalarından birini açmış.. Kadın ve erkek bölümleri kendi içlerinde ayrı ayrı reyonlara ayrılmış.. Ayakkabı, çanta, aksesuar, mücevherat, saat, seyahat gibi birçok ayrı bölümü var.. Hatta Limited Edition ürünlerin olduğu bir bölümü bile bulunuyor.. Bir de çok rahatlatıcı bir teras cafesi var.. Resimlere bakarken keşke Türkiye' de bu kadar kapsamlı bir mağaza açsa ne güzel olurdu diye düşündüm.. Tayvanlı bir çok ünlü isim açılışa Louis Vuitton kıyafetleriyle katılmışlar.. İşte Louis Vuitton' un Taipei mağazasının açılışındaki fotoğraflar...
















Gigi Leung

Godfrey Kao

Mark Zhao

Patina Lin

Sonia Sui

Sunny Wang

Tony Yang

Yoon Eun Hye

30 Nisan 2012 Pazartesi

Gizia Marka Aynı Kıyafetleri Giyen Ünlüler

Geçen yaz çoğu tanınmış isimde ve çevremizdeki çoğu kişi de gördüğümüz bir büstiyer vardı.. Gerçekten güzel ve tarz bir büstiyerdi. Bu büstiyerde, gerek kesimi olsun gerekse GIZIA' nın artık gelenekselleşen siyah beyaz çizgili deseni olsun gerçekten çok hoş duruyor... Sibel Can, Naz Elmas, Bülent Ersoy, Ece Vahapoğlu, Gülşen gibi bir çok ismin üzerine giydiği bu büstiyeri gördüğünüzde eminim hatırlayacaksınız. 
Bu sezon simetrik veya asimetrik farketmez çizgili pantolonlar, elbiseler, bustiyerler giymenizi öneririm.. Bu parçaları canlı renklerle kombinlerseniz çok hoş görüneceğinize garanti verebilirim..
İşte bahsettiğim GIZIA parçalar..


Bülent Ersoy

Ece Vahapoğlu

Gülsen

Isabel Fortana

Isabel Fortana

Naz Elmas

Sibel Can

Sibel Can

Sibel Can

Sibel Can





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...