30 Ocak 2012 Pazartesi

Suzanne Rogers' ın Ayakkabıları ve Çantaları

Suzanne Rogers dünyanın en iyi giyinen kadınları arasında gösteriliyor ve aynı zamanda kendisi oldukça tanınmış bir stil ikonu... 17 yaşından bu yana Chanel hayranı olan ve daha bir çok markanın tüm koleksiyonuna sahip Suzanne, bu koleksiyonlardan sadece son 2 sezonu dolabında tutuyor. Eski sezonları ise ayrı bir yerde toparlayıp renklerine göre ayırıyor ve kutulayarak koleksiyonu yapıyor.




















25 Ocak 2012 Çarşamba

Üşüyen Ayakların Çaresi: Ayak Isıtan Losyonlar

Ayaklarınız sürekli üşüyorsa, kayak gibi sporlarla uğraşıyorsanız veya sürekli işinizden dolayı sürekli dışarıda olmanız gerekiyorsa bu ürün tam size göre: AYAK ISITAN LOSYON...İçeriklerinde bulunan bitkisel uçucu yağlar sayesinde kan dolaşımı ile ayak tabanında sıcaklık sağlayan bu ürünler aloevera, gliserin, balmumu, avokado yağı gibi cildin doğal nem dengesini sağlayan içeriklere de sahip.. Böylelikle kuruyan ciltlerde bakım olarak kullanılabiliyor. Bu konuda önereceğim ürünler PEDIX Warm Up, Fiyatı 65.TL ve  GEHWOL Warming Balm, Fiyatı: 45.TL .

                                                           

Kış pedikürlerinizde masaj şeklinde ayaklarınıza uyguladığınızda içeriğindeki nane, biber ve zencefil gibi bileşenler sayesinde ayaklarınız hem rahatlayacak hem de sıcak kalacaktır.  Denenmiş antiseptikleri ile ayak kokusunu önleyici içeriğe sahiptirler. Enfeksiyon oluşumunu ve parmak aralarında mevcut olan kaşıntıları önlemeye yardımcı olurlar.

24 Ocak 2012 Salı

Burberry Prorsum 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Burberry Prorsum 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu' nu geçtiğimiz günlerde defilesi gerçekleşti.
Oldukça renkli parçalara sahip olan koleksiyonda geometrik desenler ve ekoseler oldukça dikkat çekici..
Çok renkli bir ilkbahar yazın bizi beklediğini söyleyebilirim özellikle hardal rengi ve yeşil moda olacak renkler arasında gözüküyor...
Bu koleksiyonda benim favorim kesinlikle trençkotlar....
 Altın sarısı ayrıntısını bu koleksiyonda da görüyoruz.. Bu sene bu ayrıntıdan kesinlikle vazgeçmeyin... Benden size bir öneri :)














































Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...