1 Aralık 2011 Perşembe

Penti'den Bayanların Her Problemine Çözüm Olan Bir Seri

 Penti'den bayanların her türlü problemine çözüm getiren bir seri: Pentimizer Serisi


Pentimizer Polly Külotlu Çorap
Desenli ve korseli olan bu çorap Avrupa’da son trend olan desenli çorabın şıklığı ile korseli çorabın fonksiyonelliği ile birleştiriyor. Burunsuz, pamuk ağlı, desenli, popo bölgesini şekillendiren ve kaldıran korseli çorap modelidir.

Premier Leg Support Külotlu Çorap
İçeriğindeki doğal E vitamini, Ginko Bloba, Okyanus yosunları ve basınç uygulayan özel örgüsü sayesinde bacaklara masaj yapıyor, nemlendiriyor, inceltiyor ve canlılık veriyor. İçeriğindeki Vitamin E,  cildin nemlenmesi ve genç kalmasını sağlıyor. Ginko Bloba, kan dolaşımını hızlandırarak masaj etkisi yapıyor. Okyanus yosunları, zengin içerikleri sayesinde inceltiyor ve canlandırıyor. Sağlıklı ve güzel bacaklar için 10 yıkamaya kadar dayanıklıdır.

Premier Cellulite Control Külotlu Çorap
Bilekten baldıra doğru kademeli basınç uygulayan özel örgüsü sayesinde kan dolaşımını hareketlendiriyor, bacaklarda şişlik ve ağrı oluşumunu engelliyor, mikro masaj etkisi ile selülitleri kontrol altına alıyor. Kestane, siyah ve vizon renklerinde, 40 denye inceliğinde, teni gösteren pürüzsüz dokuya sahip, burnu dayanıklı, pamuk ağlı antiselülit çorabıdır.

Pentimizer Paçalı Korse
Baldırdan başlayıp, göğüs altına kadar yükselen yapısı ve bel çevresindeki özel örgüsü sayesinde beli inceltiyor. Bacakları ve karnı sıkmadan şekillendiriyor ve aynı zamanda popo kaldırma özelliğine sahip.

Pentimizer Pop Up Korse Külotlu Çorap
Mide, bel, baldır bölgelerinde sorun yaşamayan, sadece popo bölgesini şekillendirmek, kaldırmak isteyen kadınlar için çözümler sunuyor. Burunlu, pamuk ağlı, düz dikişli, 20 denye, yarı parlak, popo bölgesini şekillendiren ve kaldıran bir yapıda.

Pentimizer Karın Toparlayan Bacak İnceltici Korse Külotlu Çorap
Karın bölümündeki korsesi ile karın ve mideyi düzleştirirken, farklı basınç seviyelerinde örülmüş bacak bölümü ile bacakları inceltiyor, düzgün görünmesini sağlıyor ve masaj yaparak dinlendiriyor. Burunlu, pamuk ağlı, düz dikişli, 20 denye, mat.

Pentimizer Form Full Korse Külotlu Çorap
Paçalı korsenin tüm özelliklerine sahip olup aynı zamanda bacaklara pürüzsüz bir görüntü sağlıyor. Burunlu, pamuk ağlı, 40 denye, düz dikişli, baldır ve bel incelten, popo kaldıran, karın ve mide düzleştiren bir yapıya sahip.

Pentimizer Pop Up Opak Külotlu Çorap
Mat görünümlü korseli opak külotlu çorap sadece popo bölgesini şekillendirmek, kaldırmak isteyen kadınlar için çözümler sunuyor.  Popo bölgesini şekillendiren ve kaldıran pamuk ağlı, dikiş izi yapmayan, 60 denye, mat, opak, kalın.

Pentimizer Karın Toparlayan Korse Külotlu Çorap
İnce ve mat dokuya sahip bu çorap özel örgüsüyle karın bölgesini düzleştirerek form veriyor. Burunlu, pamuk ağlı, 15 denye, ince ve dikiş izi yapmayan, karın bölgesini düzleştirerek form veren yapıya sahip.

Premier Control Top Opaque Külotlu Çorap
Özel şekillendirici korsesiyle karın ve basen bölgesini inceltiyor. Mat, opak, korseli pamuk ağlı bir yapıda.

Premier Body Control Külotlu Çorap
Parlak görünümlü bu korseli çorap, karın, mide ve baseni inceltiyor. Burnu şeffaf, pamuk ağlı, 15 denye.

1 yorum:

Atakan dedi ki...

Türkiye'nin en büyük online iç çamaşırı mağazası olan corapicgiyim.com penti çorap ürünlerini sizlere birbirinden cazip fiyatlar ve uygun kargo seçenekleri ile sunuyor. Hepinizi mağazamız bekliyoruz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...