14 Ekim 2011 Cuma

Sivilce Derdine Son...

Hepimizin belirli periyotlarda, hava değişimleri, mevsim değişimleri ve şehir değişimleri gibi sebeplerden dolayı sivilcelerimiz çıkabilir.

Geçen sene şehir değiştirdiğim bir dönemde daha nemli bir şehre gittiğim için ağız çevresi bölgemde sivilcelerim çıkmaya başlamıştı.
Hiç dokunmadan yatmadan önce sivilce çıkan veya çıkması ihtimali olan yerlere yanda gördüğünüz Clinique Anti Blemish Spot Treatment Gel i sürdüm.. Daha sonra gün içerisinde de sürmeye devam ettim.. Oldukça faydasını gördüm..

Sivilcelerin iyileşme sürecini hızlandıran bu jel içeriğindeki salisilik asit sayesinde cildi ölü hücrelerden arındırır, cadı fındığı özü ile kızarıkları alır, ayrıca üzerinde görünmeyen korucuyu tabaka ile dış etkenlere karşı korur. Şunu da söyleyim anti alerjiktir kendisi..

Belirli periyotlarla sivilce derdiniz oluyorsa siz de benim gibi çantanıza bu ürünü atın..Zaten küçücük bir ürün... Sivilcenizin çıkacağını hissettiğiniz anda  o bölgeye sürün... Özellikle gece yatmadan önce sürmenizin faydasını sabah kalktığınızda görüceksiniz...

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...