17 Kasım 2011 Perşembe

Ajda Pekkan for Twist Sonbahar Kış Koleksiyonu


Misafir yazarımızdan acil olarak bilgilenmeniz gereken bir yazı geldi.. Dikkatle okumanızı tavsiye ediyorum :)

Koleksiyon satisa sunulur sunulmaz tukenmeye basladi, hatta magazaya gittigimde tek kalan parcalar vardi sabahtan bunun icin gelenler olmus. Asagida resmini goreceginiz koleksiyondan en cok tukenme tehlikesi altinda olanlar; kalin kemer, pantolonlar ve mont. 

Koleksiyon hakkindaki yorumlarima gelince ; Ajda Pekkan hayran oldugum imrendigim bir sanatci oldugu icin objektif yaklasamayabilirim mazur gorun. Bayildim, harika …. kendime alacak 4-5 parca sectim. Her urun tabii ki her vucut tipine hitap etmiyor, keske olsaydi dedigim seyler de yok degil. Koleksiyonda yaz koleksiyonuyla benzerlik gosteren tulumlar ve dar siyah bir elbise var. En cok dikkat ceken parcalar onlar sanirim, vitrine bir bakan birdaha bakiyor.

 Ajda bu kis bizleri taytla kullanabilecegimiz bol ustler bol kazaklar uzerine dar kemerlerle gormek istemis. Koleksiyonundaki hemen hemen her ust; kazaklar gomlekler bol. Altlara gelince  bir deri bir de kumas pantolon var ikisi de dar ve bir de ispanyol paca pantolon kullanmis. Deri pantolon baya yuksek bir fiyattan satilmasina rağmen en cok satilanlar arasinda soylemeden gecemeyecegim.  One cikan renkler ise kirmizi siyah ve yesil. Koleksiyondan edindigimiz parcalari bu renk baska parcalar ve kiyafetlerle kullanip ajdanin kirmizi ,siyah,yesil ve deri detayli kis koleksiyonunu tamamlayabiliriz. Hepinize iyi alisverisler diliyor tukenmeden almak istiyorsaniz elinizi cabuk tutun diyorummm.

Ayrica bir fikir olmasi bakimindan fiyatlari ozetlersem: Deri pantolon 990 TL, Diger dar pantolon 170 kusur :), Tisortler gomlekler kazaklar 100-150-170 arasinda degisiyor tulumlar ve ceket de hatirladigim kadariyla 200 lu rakamlardaydi.....EA











 

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...