2 Nisan 2012 Pazartesi

FERYAL GÜLMAN'IN EVİ ve KIYAFETLERİ

Feryal Gülman cemiyet hayatının giyimine en çok dikkat eden kadınlarından biri.. Vücudunu çok güzel tanıdığını ve tercih ettiği kıyafetleri kendine fazlasıyla yakıştırdığını düşünüyorum.. Daha önceden Feryal Gülman ve kıyafetleri ile ilgili çok ilgi gösterdiğiniz bir yazı paylaşmıştım. Bugün sizlere Feryal Gülman'ın son zamanlarda kendi evinde verdiği bir röportajda giydiği kıyafetleri  paylaşmak istiyorum.

Feryal Gülman'ın bu turuncu lacivert kıyafeti Victoria Beckham tasarımı.. Victoria Beckham bu tarzından hiç bir zaman ödün vermiyor ve ben bu tarzın oldukça kadınsı olduğunu düşünüyorum. Çünkü Victoria Beckham kadınların hatlarını ortaya çıkartan ancak dekolte olmayan kıyafetler tasarlıyor. Feryal Gülman' ın ayakkabıları ise tabii ki Christian Louboutin.. Oldukça platformlu bu ayakkabıların modelinin kıyafetin geneliyle uyumlu olduğunu düşünüyorum ancak rengi uyumsuz olmuş.. Feryal Hanım'ın takıları ise Sait Koç...



Feryal Gülman'nın bu mükemmel kırmızı ancak içinde biraz turunculuk olan kıyafeti Antonio Berardi.. Aynı tondaki müthiş uyumlu ayakkabıları ise Casadei.. Küpe ve bilezikleri Boucheron, yüzüğü ise Adler.. Elbisenin çok elit ve aşırı şık olduğunu düşüyorum.. Ancak tek eleştireceğim nokta etek boyu birazcık daha kısa olsaydı daha hoş olurdu diye düşünüyorum..



Feryal Gülman' nın model olarak oldukça ağır olan bu kıyafetinin markasını öğrendiğimde hiç şaşırmadım çünkü tam da tahmin ettiğim elbisenin markası Chanel' di. Elbisesine hareket katan güzel takılarının da markası ise yine Chanel.. Ayakkabıları ise Prada.. Sivri burun ayakkabı tercihi çok doğru olmuş. Çünkü hep söylediğim gibi sivri burun ayakkabı giymek bir sanattır.. Elbisenin ağırlığını yumuşatan en güzel özelliği ise renginin mavi olması ve ayakkabılarının aynı ton olmasıdır.


Tam bir bahar kıyafeti olduğunu düşündüğüm bu kıyafetin markası Prabal Gurung..Elbiseye bayıldım çünkü Feryal Hanım'ın yaşına ve mevsime çok uygun.. Saçlarını yarım toplaması ise kıyafetiyle bir bütün oluşturmuş.. Ayakkabı seçimi de çok hoş.. Zaten bu kıyafetin altına ya sarı ya da pembe ayakkabı olurdu:) Feryal Gülman'ın ayakkabı markası: Giuseppe Zanotti.. Küpeleri ise Adler..


 Bu sene metalik ve altın rengi tonları oldukça moda. Feryal Gülman, Victoria Beckham tasarımı bu elbisesi ile oldukça elit görünüyor. Takıları ise Grisogono.. Yine aynı eleştiyi yapacağım: etek boyu birazcık daha kısa olsa daha hoş olurdu diye düşünüyorum..


4 yorum:

Unknown dedi ki...

çok severim stilini harika bir post olmuş..
sevgiler..
ozlemtuana.blogspot.com

Kokoshella dedi ki...

teşekkürler özlem.. Senin postlarını da ilgiyle takip ediyorum.. sevgiler :)

Unknown dedi ki...

gerçekten zarif ve elegan buluyorum feryal gülmanı. postun da harika olmuş bende bloguma beklerim :)

http://yuksekktopuklar.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

tarzını ve asaletini en beğendiğm kadınlar arasında Feryal Gülman. Özellikle prabal gurung elbiseli haline bayıldımm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...