3 Şubat 2012 Cuma

LOUIS VUITTON- Roma Mağazası Açılışı

Louis Vuitton Roma'da çok büyük bir mağaza açtı.. Dünya sosyetesinin bir araya geldiği açılışta Türkiye'den katılan bir isim görünmüyor. O gün herkes Louis Vuitton kıyafetleri, çantaları, ayakkabıları ile açılışa özel hazırlanmış..

Kıyafet yorumlarıma geçmeden önce ne kadar büyük ve ne kadar güzel bir mağaza hazırladıklarını görmeniz için açılışın videosunu sizlerle paylaşmak istiyorum.. Sizlerle resmini paylaşamadığım bir çok ismi bu videoda görebilirsiniz. Mağazaya bayılıcaksınız..



Gecenin en dikkat çeken kıyafetiyle başlamak istiyorum.. Aslında kıyafetin çok bir özelliği yok.. Tek dikkat çeken noktası 61 Bin Dolar olması... Bu kıyafeti tanıtma görevi Caroline Seiber'e verilmiş anlaşılan...  Elindeki çanta yine LV' nin yeni sezon çanta koleksiyonuna ait.. Ancak fiyatını malesef bilmiyorum :)

Caroline Seiber
Caroline Seiber

 Alessia Piovan' nın hanım hanımcık konsepti oldukça güzel.. Özellikle bootieleri oldukça göz alıcı ve çantasıyla fazlasıyla uyumlu.. Ancak kıyafetin tamamıyla ne derece uyumlu tartışılır..


Alessia Piovan

Alessia Piovan

Anna Dello Russo iki farlı kıyafetin tanıtımını yapmış... Bu kadının çok değişik bir havası var.. Maskulen bir yapısı olduğu için mi bilmiyorum ama bana oldukça değişik geliyor. Giydiği kıyafetleri ise çok güzel taşıyor.. Tanıttığı bu kıyafetleri bi kenara bırakalım ama giydiği iki ayakkabı da tek kelimeyle muhteşem!!!


Anna Dello Russo
Anna Dello Russo


Anna Dello Russo
Anna Dello Russo


Anna Dello Russo



Bu sene bebe yaka dediğimiz ancak moda dilinde peterpan yaka olarak geçen yakaların çok moda olacağını Camilla Filippi'nin giydiği elbiseden de anlayabiliriz.




Cate Branchett'in tanıttığı kıyafetten gördüğümüz üzere bu yaz beyaz fırfırlı eteklerin üzerine metalik renkleri kullanmaktan kaçınmamalıyız. Ancak bu kıyafette sarı tonları dışında kalan gri renkgi bana fazla koyu geldi.. Bu şekilde ciddi renk değişimleri ve modellerin vücudunuzu böleceğini unutmayın..
























Catherine Deneuve siyah tonlarını tercih ederek oldukça dogru bir yol izlemiş.. Hem açılışa hem yaşına uygun bir kıyafet olmuş.. Bence kıyafetinin en dikkat çekici ve en hoş ayrıntısı mürdüm tonlarındaki box LV çantası ve yine aynı tonlardaki kemik gözlüğü..
















Chiara Ferragni bildiğiniz üzere dünyaca tanınmış bir moda bloggerı.. Fotoğrafçısını yanından ayırmayan Chiara, bir çok ünlü markanın sosyal medyadaki tanıtım kişisi.. Altın sarısı ve siyahı kombinleyen Chiara taktığı renkli ve parlak bileziklerle kıyafetini hareketlendirmek istemiş sanırım . Ancak kıyaftei zaten oldukça dikkat çekici.. Kot ve beyaz tshirtle bu bilezikleri taksaydı bileziklerin hakkını da verirdi.. Çantasını çok beğendim.. Ancak saçlarının bakımsız dağınıklığı hiç hoşuma gitmedi.. Daha özenli olmasını beklerdim :)

 


Clarins kardeşler pastel tonlarıyla beyazı kombinleyerek giydikleri kıyafetleri oldukça güzel taşıyorlar.  Mavi, pembe ve yeşilin uçuk tonlarının yanyana duruşuna bayıldım.. Ayakkabıların ve çantaların güzelliğini dile getirmeme gerek yok heralde.. Şunu tekrar hatırlatmak isterim ki sivri burun ayakkabı giyinmekten asla ama asla çekinmeyin.. Ama dogru kıyafetlerle...




















Eliana Miglio yu yine sivri burun beyaz ayakkabısı ve pudra tonlarındaki clutchıyla görüyoruz.. Ayakkabı, clutch ve elbise tek başına güzel ama hep bir arada olmadığını düşünüyorum. Elbisenin boyu bedene oturmaması üzerindeki çiçeklerin fazlalığı ve haraketliliği ve saçlarındaki aynı hareketlilik gözüme oldukça yorucu geliyor..












Giulia Bevilacqua'nın taşıdığı kıyafet oldukça göz alıcı.. Bu gözalıcığın en büyük sebebi üstüne oldukça sade bir bluz giymiş olması.. Balık pulu konsepti bu sezonda oldukça trend olacak gibi görünüyor. Özel günleriniz için seçeceğiniz abiyelerinizde bu konsepti kullanabileceğinizi düşünüyorum.. Etekteki parlaklık ile ruğan ayakkabılar, çantanın tonu ile çorabın tonunun aynı olması oldukça dikkat çekici.. 
Giulia'nın bohem tarzdaki saçı, kısa saçlı olanlara veya kısa saç kestirmeyi düşünenlere örnek olacak cinsten...
NOT: eğer boyunuz kısa ise bilekten bağlı ayakkabı tercih etmeyin..  Bu ayakkabılar hem boyunuzu hemde bacak boyunuzu kısa gösterir.








Isabel Preysler, oldukça alımlı ve güzel görünüyor.. Bu sezon bir çok ünlü markanın koleksiyonuna kattığı püskül ayrıntısı İsabel Preysler'in tercih ettiği kıyafette de kendini gösteriyor.. Kıyafeti ile kürkü ise müthiş bir uyum içerisinde..



















Lauren Santo Domingo yine pul şıklığını tercih edenler arasında olmuş.. Oldukça şık görünüyor..



















Margareth Made' in tercih ettiği renkler ve kıyafet oldukça elit duruyor.. Çantasındaki altın sarısı detayı ile kıyafetindeki aynı renkler oldukça hoş duruyor.. Çantasını fazla küçük bulduğumu söylemeden edemeyeceğim..




Gündelik şıklıkla kokteyle katılan Margherita Missoni , sezonun trendi olan renkleri bir araya getirmiş.. Pantolon evet uzun olmalı ama bu kadar uzunu sanki ayagında terlik varmış gibi gösteriyor. Biraz daha nizami boylarda olabilirdi diye düşünüyorum.. Kıyafetin en hoşuma giden ayrıntısı ise yeşil küpeleri...


 





Marta Gastini, yine balık pulu konsetini tercih edenlerden.. Bu kombinde tek begendiğim şey eteğin rengi..


















Natalia Vodianova yine çiçek desenli beyaz kıyafetin başka bir modelini tercih etmiş.. Ancak kendine oldukça yakışmış.. elbisenin boyu üzerine giydiği, çantası, ayakkabısı herşey oldukça güzel görünüyor.. Ancak gözüme kötü gelen bir ayrıntı var.. Öncen müthiş duran bu ayakkabının arkadan terlik modeli olması ve arkasının açık olması beni hayal kırıklığına uğrattı...

















Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...