6 Şubat 2012 Pazartesi

Paris Moda Haftasının En Beğendiğim Koleksiyonu: BALMAIN

BALMAIN bu sefer 26 yaşındaki bir modacıyla çalıştı.. Bu modacının adı Olivier Rousteing... Bence çok doğru bir karar vermiş çünkü o kadar markanın arasında en beğendiğim koleksiyonu bu genç modacı hazırlamış.. Bu koleksiyonu Las Vegas'tan ilham alarak hazırlayan Olivier' ın Las Vegas'a hiç gitmemiş olması ise işin en ilginç yanı bence... Koleksiyonunda saçaklara ve boğa kafasına taktığını söyleyen modacı kıyafetlerdeki tüm detaylarda yüksek tutarlı parçalar kullanmadığını söylüyor.. Örneğin 10 bin dolarlık bir pantolonun üzerine cok ucuz beyaz bir tshirt giydirmiş..  Altın sarısı, açık kot rengi, siyah ve beyazı kullanarak muhteşem bir koleksiyon hazırlayan bu modacının koleksiyonuna gerçekten bayıldım.. Uzun etekler, işlemeli pantolonlar, salaş bluzler.. Her parçasından ilham alabileceğiniz bu koleksiyonu bakalım sizde benim kadar beğenecekmisiniz?

Ajda Pekkan' nın Twist koleksiyonunda gördüğümüz püsküller bu sene çoğu markanın koleksiyonunda yer alıyor...


Artık apoletlerimizi bi kenara bırakmanın vakti geldi anlaşılan... Ceketlerimizin üstüne bu şekilde işlemeler yaptırırsak fark yaratırız diye düşünüyorum...


Uzun eteklere bayılırım.. Bu sene bu eteklerin önden yırtmaçlı olmasına ise ayrıca bayıldım.. İki kolda kullanılan bilezikler ve vazgeçilmezimiz beyaz gömleklerle çok güzel duruyor..


Kısa şort seviyorsanız bu tarz şortlara bu sene kesinlikle dolabınızda yer açmalısınız.. Yüksek bel muhteşem görünüyor.. Üzerine kapalı bluzler giymenizi şiddetle öneriyorum yoksa çıplak gibi görünürsünüz :)


Beyaz gömleklerimize işleme yapmanın zamanı geldi anlaşılan... yakalara ve dügme bölgesine yapılan işler ne kadar elit duruyor di mi?? Kot rengi pantolonun kesimi ise çok güzel...





Mini elbiselerin üzerine boyun bölgenizi açıkta bırakan ceketler giyerseniz bunun kadar muhteşem durabilir...


Bu pantolona ve kıyafetin tamamen duruşuna bayıldım... Gerçekten büyük emek verilmiş.. bilezikler ve üzerine giydiği açık kot rengi salaş bluz çok güzel görünüyor.. Uzun kollu bluzleriniz kollarını dirseğinize kadar kıvırmanızı öneriyorum..


Beni tanıyanlar bilir kot gömleklere bayılırım ve herşeyle yakıştırırım.. Kot gömlekler ile altın tonlarını kombinlemekten kesinlikle korkmayın çünkü altın satısı bu sezon yine çok moda.. Kot gömleğin düğmeleriyle eteğin uyumu ise çok güzel...


Deri gömlekler, etekler bu sezonda trend olmaya devam ediyor...






Bembeyaz bir pantolon ve üzerine beyaz bir bluz.. Sadece takı, kemer ve ceket işlemeli... Salaş şıklık bu olsa gerek...



Bu ceketin modeline bayıldım.. Şık davetler, açılışlar için kesinlikle diktirilebilir diye düşünüyorum..















3 yorum:

Adsız dedi ki...

bayıldım arkadasım tebrıkler arastırmacı ruhuna=)

wirw dedi ki...

enfess olmuş bıttımm

Kokoshella dedi ki...

gömleklerini ceketlerini aldıktan sonra değiştirmeyi tasarım yapmayı sevenlere baya yol gösterici bi koleksiyon olmuş :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...