14 Ağustos 2011 Pazar

Sivri Burun Ayakkabı Sanatı

          Dünya'da sivri burun ayakkabıyı en güzel kullanan kadın şüphesiz ki Victoria Beckham'dır.

          Oysa ki dışarıda sivri burun ayakkabı bir bayan gördüğümüzde şunu hepimiz söylemişizdir; " Ne kadar alaturka hangi yüzyılda kalmış bu böyle!!".  Ama unutmayın ki ayakkabı seçimi bir sanattır. Ayakkabıyı giymek önemli değildir. Ayakkabıyı nasıl giydiğiniz önemlidir.

          Bugüne kadar bilindik tanıdık Türk bayanların tarzını elimden geldiğince ayrıntılı inceledim. Farkettiğim bir şey var ki sivri burun ayakkabıları Türkiye'de de çok güzel kullanan bir kadın var. O da Aylin Tahincioğlu... Şunu da söylemeden geçemeyeceğim Aylin Hanım sadece aykkabı seçimlerinde değil bir çok konuda öncü olmaya değer giyiniyor... Diğer ayrıntıları daha sonra konuşuruz.. Şimdi Victoria Beckham ve Aylin Tahinciğolu'nun fotolarını sizinle paylaşacağım. Bakalım sizlerde aynı fikirde misiniz benimle?


Aylin Tahincioğlu


Aylin Tahincioğlu


Aylin Tahincioğlu


Aylin Tahincioğlu


Aylin Tahincioğlu


Aylin Tahincioğlu


Victoria Beckham


Victoria Beckham


Victoria Beckham


2 yorum:

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Aylin'in 3 ve 4.fotolardaki kıyafetlerine bayıldım yalnız.Hele 3. fotodaki deri pantolon harika. Vicky'e zaten ben de hayranım.Onun herşeyi güzel, çok güzel yakıştırıyor kadın kendine süper bir havası var değil mi?

Kokoshella dedi ki...

Aylin Tahincioğlunun tarzı her açıdan çok hoşuma gidiyor.. Süper giyiniyor.. Bu benim ilk yazdığım yazıydı bu blogta.. Yorumun için teşekürler.. Yakında Aylin Tahincioğlu ile ilgili yeni bir yazı hazırlamanın vakti geldi bence... Victoria Beckham klasik tarzdan hiç sapmadığı için hiç yanlış yapmıyor.. Dogru bir yol...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...